1 miljoen tevreden klanten
120+ vochtbestrijding specialisten
100.000 projecten uitgevoerd

Wat we doen

Voor consumenten

Via VochtbestrijdingOffertes.com kun je als consument vrijblijvend offertes aanvragen bij 4 specialisten uit de regio van jouw keuze. De vrijblijvende informatie die je van deze vakspecialisten ontvangt, is een uitstekend startpunt bij jouw zoektocht naar het juiste bedrijf en het vinden van de beste prijs.

In 2023 hebben 100.000 huishoudens offertes aangevraagd via VochtbestrijdingOffertes.com en gelieerde websites. 90% zegt dankzij deze offertes veel goedkoper uitgekomen te zijn met hun opdracht.

De vrijblijvende informatie die je van deze vakspecialisten ontvangt, is een uitstekend startpunt bij jouw zoektocht naar het juiste bedrijf en het vinden van de beste prijs.

Door offertes aan te vragen kun je 4 verschillende bedrijven met elkaar vergelijken. Snel en eenvoudig bespaar je geld op jouw opdracht.

Voor bedrijven

VochtbestrijdingOffertes.com is tot stand gekomen in samenwerking met bedrijven. Als je ook extra voordelig offerteaanvragen wilt ontvangen van consumenten, dan kun je geheel vrijblijvend jouw bedrijf aanmelden.